Krukkeladen-havearkitekt-Sille-Schaeffer

Få mere inspiration til indretning af terrasse og have med en havearkitekt

Krukkeladen har indledt et spændende samarbejde med landskabsarkitekt cand. arch. Sille Schaeffer for at give dig mulighed for at få en professionel rådgivning omkring indretning og planlægning af dine udeområder og planterne til dine krukker.

Vi vil gerne give dig muligheden for at få inspiration til, hvorledes vores krukker og havemøbler, i samspil med resten af din have og terrasse, giver mest glæde hele året rundt.

Det handler om at planlægge hvilke blomster, græsser, buske og træer der egner sig bedst til hvilke typer krukker, og hvorledes disse harmonerer med resten af havens planter og havens rum og stemninger. Ydermere handler det om at vælge de rigtige planter til den rigtige placering, ift. sol, skygge, vand og vind. 

Med professionel rådgivning får du aktiveret havens fulde potentiale til glæde for dig selv og dyrelivet, hvad enten der er tale om haven generelt eller krukkernes placering og indhold. Sille har som landskabsarkitekt stort fokus på at skabe uderum som højner havens biodiversitet, taler til sanserne og bidrager til en varieret haveoplevelse hele året. 

Sille vil være i butikken på følgende dage:

Ugedag Dato Tidspunkt
Lørdag 21. maj 2022 kl. 11.00.- 14.00
Kr. Himmelfartsdag 26. maj 2022 kl. 11.00 - 14.00
Fredag og lørdag 3. og 4. juni 2022 kl. 11.00 - 14.00

Sille Schaeffer udtaler:

"Jeg blev kontaktet af Krukkeladen omkring idéen om et samarbejde. Det sagde jeg naturligvis ja til, da det for mig er en ny og spændende måde at komme i kontakt med flere mennesker på og hjælpe med inspiration, råd og vejledning i deres valg af krukker og planter til terrasse og have.

Som en ekstra bonus er jeg særdeles bekendt med krukkerne fra Terrecotte Benocci og Bettini, fordi jeg gennem hele min studietid på arkitektskolen, boede hos et ægtepar som var lige så stor fan af præcis de krukker som Krukkeladen sælger, som jeg selv er. Krukker i alle størrelser og former var placeret, som smukke skulpturer, rundt omkring i den 4000 m2 store gamle villahave.

Derfor faldt det mig helt naturligt at sige ja til et samarbejde med Krukkeladen, ikke mindst fordi jeg har set hvorledes krukkerne fungerer i dagligdagen gennem flere år og den kvalitet som krukkerne har. Noget jeg kan stå helt inde for."

Sille Schaeffer

Få en snak omkring dine tanker, idéer og drømme

Sille har, som landskabsarkitekt stor erfaring inden for skitsering og projektering af private haver, parker og grøn planlægning. Dette har medført et stort kendskab med alt fra belægningstyper, regnvandshåndtering, miljøoptimering og til almene og detaljerede plantekundskaber. 

Sille arbejder med alt fra de første idéer til færdigt anlæg. Derved får du rådgivning og vejledning igennem hele processen. 

Som arkitekt arbejder Sille ud fra en helhedstænkning, som tager afsæt i bæredygtigt design og naturens mangfoldighed. Sille finder stor inspiration i naturen og udvikler rum i balance med det naturlige miljø. 

Sille er samtidig optaget af at designe uderum med lang levetid og lav vedligeholdelse, uderum som taler til sanserne og bidrager til en varieret haveoplevelse hele året.

Du er meget velkommen til at kontakte Sille for yderligere information om mulighederne for hvorledes hun kan hjælpe med inspiration, gode idéer, skitseoplæg og helhedsløsninger til netop din have. 

Sille vil være i butikken på udvalgte dage i løbet af sæsonen, hvor du kan få en snak omkring dine tanker, idéer og drømme. Det kunne også føre til et inspirationsmøde for at realisere dine havedrømme.

Krukkeladen-havearkitekt-belægning

Del gerne siden på sociale medier