Borde med klassiske linjer og moderne internationalt design fra toscanske EMU

Samlingspunktet på terrassen er spisebordet. Hvem husker ikke den lune sommeraften, hvor maden smagte ekstra godt sammen med et glas vin. Vi har nøje udvalgt borde, som leveres i flere størrelser, så det kan tilpasses netop dit behov.

Krukkeladen bord og stole EMU Shine

Shine spisebord enkelthed i design og materialer

Shine spisebord leveres i flere størrelser. Den karakteristiske blødt afrundede bordplade i massiv teak giver bordet sit helt eget udseende og vil lyse op på enhver terrasse eller roof top. Stellet leveres i flere farver.

Vist model: Matt white / teak
Længde / bredde / højde:
225 x 100 x 75 cm
Produktinfo: Hent Datablad

Star spisebord i bløde og klassiske linjer

Star spisebord er en del af Star serien. Bordet leveres i flere størrelser. Star serien udmærker sig med sin enkle form, masser af farver og alsidighed der er defineret af bløde, klassiske linjer, der er ideelle i flere sammenhænge og omgivelser. Bordpladen er varmgalvaniseret før lakering og yder dermed ekstra beskyttelse mod det danske vind og vejr.

Vist model: Color green 6003
Længde / bredde / højde:
160 x 90 x 75 cm
Produktinfo: Hent Datablad

Krukkeladen bord og stole EMU Star miljø

Terramare spiseborde i et klassisk og elegant tidløst design. Mere plads kan du ikke få.

Med ben placeret i hvert hjørne er pladsen til stole optimeret. Terremare spisebord leveres i flere størrelser også med udtræk. Du kan vælge mellem bordplade i stål eller en keramisk plade som er modstandsdygtig over for nærmest alt. Kvalitet og enkelthed er nøgleord som beskriver bordets egenskaber. Bordet leveres i flere farver.

Vist model: Color grey 7003, grass grey bordplade
Længde / bredde / højde: 203 x 100 x 74 cm
Produktinfo: Hent Datablad

Plus4 borde i bløde og klassiske linjer og med udtræk. Altid klar til uventet besøg.

Plus4 spisebord er en serie af borde, hvis kendetegn er det simple design som kan udvides med 4 ekstra siddepladser. Udtrækket kører på kuglelejer og tillægspladen kan med enhåndsbetjening foldes ud. Bordet leveres i forskellige farver og bordpladerne er varmgalvaniseret for lakering for en mere effektiv beskyttelse.

Vist model: Matt white
Længde / bredde / højde: 160/270 x 90 x 67 cm
Produktinfo: Hent Datablad

Borde

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, ønsker mere information eller et tilbud på nye møbler til din terrasse, have eller andet.

Del gerne siden på sociale medier