Sofaer er omdrejningspunktet i dit nye lounge miljø

Lounge møbler har vundet indpas på terrassen som området hvor man slapper ekstra af. Måske til en drink før maden. EMU byder på mange muligheder i denne kategori.

Carousel 2 personers sofa når kun det bedste er godt nok.

Carousel sofabord er ren luksus for øje og krop. Den lækre snoreflet giver sofabordet sit helt unikke udtryk. Carousel serien består af sofa, loungestole og spisestole. Leveres i flere flettyper og farvekombinationer. Se inspirationsvideo om Carousel serien. 

Vist model: Color rope Ivory melange
Bredde / dybde / højde:
156 x 71 x 44,5 cm
Produktinfo: Hent Datablad

Como 2 personers sofa. Klassisk italiensk elegance

Como sofaen trækker minder tilbage til den klassiske italienske stil. En let og elegant sofa der med sit elegante svungne armlæn og dekorativt flettede ryg giver sit helt eget udtryk. Como sofaen leveres i flere stelfarver og stof typer. Du kan selv mikse og matche stof og farver på sæde- og rygpuder.

Vist model: Color Indian brown
Længde / bredde / højde:
78 x 76 x 79 cm
Produktinfo: Hent Datablad

Krukkeladen EMU Como lænestole og sofa

Shine 2 personers sofa. Enkelthed i design og materialer.

Shine sofaen er en del af Shine kollektionen. De moderne elegante linjer med den komfortable ryg og armlæn i massiv teak gør sofaen til det perfekte møbel at slappe af i på terrassen. Shine er lavet i aluminium som gør den let af flytte rundt på. Shine leveres i flere farver og sædepude kan tilkøbes i forskellige farver og materialer.

Vist model: Taupe/teak
Længde / bredde / højde:
147 x 66 x 71 cm
Produktinfo: Hent Datablad

Se inspirationsvideo om Carousel møblerne her

Del gerne siden på sociale medier