Forrest Star, i midten Grace og bagerst Darwin

Stole med klassiske linjer og moderne internationalt design fra toscanske EMU

Vi har udvalgt en spændende kollektion af stole fra EMU, som alle er kendetegnet ved de klassiske linjer og moderne internationalt design.

EMU benytter de mest avancerede teknologier i produktionsprocessen og har stor opmærksomhed på detaljer og kvalitet i produktionen. Alle produktionsfaser kontrolleres af EMU – din sikkerhed for kontinuerlig kvalitet.

Når du vælger stole fra EMU kan du vælge imellem mange lakfarver og tilhørende sædehynder i forskellige farver og kvaliteter. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, ønsker mere information eller et tilbud på nye møbler til din terrasse, have eller andet.

Darwin armstole i enestående klassisk stil

Darwin-serien fra EMU består af stole, lænestole, borde, taburetter og borde, liggestole og sofaborde. Darwin er defineret af sin enestående stil og er velegnet til alle former for indretningsmiljøer.

Darwin stole er en stålkollektion, der følger klassiske traditioner i et elegant metalplademesh placeret inden for en moderne geometrisk struktur. Stolene kan leveres i 7 forskellige farver og du kan tilkøbe en af flere typer hynder. 

Bredde / dybde / højde: 60 x 55 x 77 cm
Vægt: 5.6 Kg
Stabelbar op til 8 stk
Produktinfo: Hent Datablad

Krukkeladen borde og stole EMU Darwin

Grace armstole et elegant vintage og tidløs stil

Grace, som er opstået fra et samarbejde med designeren Samuel Wilkinson, er en kollektion med en essentiel, vintage, tidløs stil, der er velegnet både udendørs og indendørs til at skabe en karakteristisk retro-atmosfære.

Grace kollektionen består af en stol, lænestol og bord sammen med en skammel og barstol, alt lavet af aluminium. Det minimalistiske design skaber et sofistikeret og elegant miljø. Stolene kan leveres i 8 forskellige farver. 

Bredde / dybde / højde: 52 x 52 x 78 cm
Vægt: 4.8 Kg
Stabelbar op til 4 stk
Produktinfo: Hent Datablad

Star armstole i bløde og klassiske linjer

En produktserie bestående af bl.a. stole  som udmærker sig med sin enkle form, masser af farver og alsidighed markerer denne samling, der er defineret af bløde, klassiske linjer, der er ideelle i flere sammenhænge og omgivelser.

Star kollektionen består af stole, lænestole, taburetter og borde i forskellige størrelser. Afslappet og farvestrålende, Star-serien er den perfekte løsning til at bringe stil og karakter til altaner og haver i en enkel, moderne stil. Stolene kan leveres i 20 forskellige farver og du kan tilvælge en af flere typer hynder. 

Bredde / dybde / højde: 58 x 61 x 81 cm
Vægt: 7.6 Kg
Stabelbar op til 12 stk
Produktinfo: Hent Datablad

Krukkeladen stole EMU Star miljø

Del gerne siden på sociale medier