Når du elsker klassiske terracotta og moderne krukker fra Toscana

Hos Krukkeladen finder du et alsidigt udvalg af terracotta krukker i den klassiske terracotta farve. De smukke nuancer som krukkerne får gør hver enkelt krukke unik.

Vi har udvalgt de traditionelle og mere moderne designs som gør at du kan få en krukke der passer til din boligstil. Krukkerne findes desuden i alle størrelser og til mange formål.

Du vil også finde krukker i gråbrune nuancer som er produceret i samme naturler som den traditionelle terracotta. Den gråbrune farver står flot alene og kan også kombineres med den klassiske terracotta farve.

Det er derfor altid en god ide at besøge vores butik for at finde præcis din favoritkrukke.

Blubest - et nyt eksklusivt terracotta design fra Terrecotte Benocci

Blubest er en eksklusiv nyhed, som sætter nye standarder for design og farve til den moderne bolig. Blubest er i lighed med de traditionelle rødbrune terracotta krukker lavet af samme 100% naturlige ler type og produceret efter de samme klassiske produktionsmetoder. Derfor har Blubest også de samme egenskaber og tåler frost.

Den eksklusive grå farve står eksempelvis flot til den moderne kubistiske villa. De stramme og rene linjer blødes op af den pudsede rå overflade, som giver både krukker og plantekummer karakter.

Del gerne siden på sociale medier