Leveringsbetingelser

For alle priser angivet i webshop og i butik afhentet i butikken.

Du kan også vælge at få din ordre leveret. Prisen for dette fremgår når du gennemfører din ordre i webshoppen inden betaling.

Da krukker, møbler og tilbehør er uhåndterbare og svære at emballere forsvarligt til ekstern vognmand foregår leverancer med egen bil. I enkelte tilfælde kan din ordre blive leveret med GLS til nærmeste pakkeshop.

Levering på Sjælland sker d. 1. og 3. tirsdag i månederne april, maj, juni, juli, august og september eller efter nærmere aftale. Ordrer bedes placeret senest lørdag kl. 12.00 før den 1. og 3. tirsdag i ovennævnte måneder for at garantere levering efterfølgende tirsdage. 

Levering i andre måneder efter nærmere aftale.

Såfremt du ikke er hjemme på aftalt tidspunkt for levering, kan vi pålægge dig ekstra leveringsgebyr, når varen skal forsøges leveret igen på aftalt tidspunkt.

Er det aftalt at varen må stilles på et forud aftalt sted, betragtes denne som leveret, og vi kan ikke påtage os yderligere ansvar for varen.

Skriv gerne til os og udfyld nedenstående informationer, så skal vi hjælpe dig så hurtigt som muligt med svar på levering til dig.