Leveringsbetingelser

For alle priser angivet i webshop og i butik afhentet i butikken.

Du kan også vælge at få din ordre leveret. Minimumsordren skal være på kr. 1.000,00 (visse forsendelsesvenlige produkter er undtaget). Prisen for levering fremgår inden betaling, når du gennemfører din ordre i webshoppen.

Da krukker, møbler og tilbehør er uhåndterbare og svære at emballere forsvarligt til ekstern vognmand foregår leverancer med egen bil. I enkelte tilfælde kan din ordre blive leveret med GLS til nærmeste pakkeshop.

Levering på Sjælland sker hver ca. 14. dag i månederne april, maj, juni og august eller efter nærmere aftale. Du er velkommen til at skrive til os for at høre hvornår næste levering finder sted.

I nogle tilfælde kan levering yderligere forekomme i andre uger.

Levering i andre måneder efter nærmere aftale.

Såfremt du ikke er hjemme på aftalt tidspunkt for levering, kan vi pålægge dig ekstra leveringsgebyr, når varen skal forsøges leveret igen på aftalt tidspunkt.

Er det aftalt at varen må stilles på et forud aftalt sted, betragtes denne som leveret, og vi kan ikke påtage os yderligere ansvar for varen.

Skriv gerne til os og udfyld nedenstående informationer, så skal vi hjælpe dig så hurtigt som muligt med svar på levering til dig.