Gratis rådgivning ved havearkitekt Cand. Arch. Sille Schaeffer

Krukkeladen samarbejder med have- og landskabsarkitekt cand. arch. Sille Schaeffer for at give dig mulighed for at få en professionel rådgivning omkring indretning og planlægning af dine udeområder og planterne til dine krukker.

Vi vil gerne give dig muligheden for at få inspiration til, hvorledes vores krukker og havemøbler, i samspil med resten af din have og terrasse, giver mest glæde hele året rundt.

                

Det handler om at planlægge hvilke blomster, græsser, buske og træer der egner sig bedst til hvilke typer krukker, og hvorledes disse harmonerer med resten af havens planter og havens rum og stemninger. Ydermere handler det om at vælge de rigtige planter til den rigtige placering, ift. sol, skygge, vand og vind. 

Med professionel rådgivning får du aktiveret havens fulde potentiale til glæde for dig selv og dyrelivet, hvad enten der er tale om haven generelt eller krukkernes placering og indhold. Sille har som landskabsarkitekt stort fokus på at skabe uderum som højner havens biodiversitet, taler til sanserne og bidrager til en varieret haveoplevelse hele året. 

I foråret 2024 vil Sille være i butikken på følgende dage:

Torsdag d. 28. marts kl. 11.00 - 14.00

Lørdag d. 13. april kl. 11 - 14.00

 

Kig ind og tag gerne billeder med af dit projekt - så får du endnu bedre rådgivning. Du kan også kontakte Sille direkte - klik her.